Vi lanserer ByGuiden!

ByGuiden gir deg en nøye utvalgt samling av Bergens beste spisesteder og kulturscener, slik at du kan oppleve byen på best mulig måte!

Artikkel
Artikkel
Vi lanserer ByGuiden!

ByGuiden er Utetrends nye satsing som gir deg innsikt i Bergens beste restauranter, kafeer, sosiale rom, kulturscener og arrangører. Vår ambisjon er å gi deg både praktisk informasjon og spennende historier om stedene, i kombinasjon med Utetrends relevante artikler som gir deg en dypere forståelse av hvert sted, fra anmeldelser til intervjuer med lokale aktører. Utforsk ByGuiden, oppdag nye favoritter, og få mest mulig ut av Bergens rike kulturliv.

Noen av høydepunktene i ByGuiden:

Hoggorm er stedet for deg som elsker pizza med unike smaker. Menyen er enkel, men gjennomtenkt, og du finner alt fra klassiske til mer uventede kombinasjoner som bacon og ananas. Vinlisten er like gjennomført som maten, med et utvalg naturviner og andre spennende flasker. Se profil her.


Ole Bull Scene er en av Bergens mest kjente kulturscener, med et variert program som spenner fra stand-up til konserter. Her kan du oppleve kjente komikere og artister i et intimt og historisk miljø midt i hjertet av byen. Se profil her.

På Basso kan du oppleve en sosial dining-opplevelse med en spennende smaksreise gjennom flere italienske retter med en nordisk twist. Enten du velger 10 eller 13 serveringer, vil du nyte et måltid der kvalitet og kreativitet står i sentrum. Se profil her

ByGuiden gir deg muligheten til å oppleve alt det beste Bergen har å by på, med en nøye utvalgt samling av byens beste steder. Enten du er på jakt etter kulinariske opplevelser eller kulturelle begivenheter, er ByGuiden din ultimate guide til byen.

Utforsk flere spennende steder i ByGuiden her: ByGuiden på Utetrend.no

Laget av Fire Media

Siste innlegg

September 9, 2024
Video
Video
Fjellplatået som forener friluft og fest

Den nyåpnede terrassen på Ulriken inviterer til fantastisk utsikt, livemusikk og avslappende atmosfære. Med nye opplevelser både for turgåere og de som vil nyte en dag ute, har fjelltoppen noe for alle.

September 6, 2024
Video
Video
Premierefest på "Oppsig" sesong 2!

Marius la på seg 8 kilo i forrige sesong av Oppsig. Nå er de tilbake med sesong 2, og vi var tilstede på premieren.

August 25, 2024
Artikkel
Artikkel
Feelings 2024: Storm, musikalsk magi og Bergenserens ustoppelige festivalglede

Bergen fester - uansett vær! Her er vår oppsummering av Feelinngs festivalen 2024