Premierefest på "Oppsig" sesong 2!

Marius la på seg 8 kilo i forrige sesong av Oppsig. Nå er de tilbake med sesong 2, og vi var tilstede på premieren.

Video
Video
Premierefest på "Oppsig" sesong 2!

På torsdag var det premiere på sesong 2 av "Oppsig" på Bergen Kino. Serien tar oss med på en reise rundt i Bergen og omegn for å oppleve det beste av matkultur, og vise frem hva byens restauranter har å by på. I sesong 2 har de gått vekk fra bydelskonseptet som var grunnlaget for den første sesongen, og går litt dypere inn i det som ligger bak maten vi spiser.

Kokk Ole Sirnes, og programleder Marius Solberg fra Mothership Stories gir oss mer dybde og seriøsitet, skal vi tro Marius, og det blir ikke like mange episoder som i sesong 1.

"Det er 6 episoder i denne sesongen", forteller Marius oss, og det er litt kortere episoder. Klok av skade fra sist, der han la på seg 8 kilo i løpet av innspillingsperioden har de gått ned på antall restauranter de besøker. "Vi har gått litt mer i dybden på hvor er det maten kommer fra, og viser kjærligheten som disse folkene legger ned i maten de lager."

Det var god stemning i foajeen på den nye LUX kinoen, i det som før bare het Magnus Barfot. Nærmere 500 mennesker trosset solskinnet i Bergen for å se to av episodene som er ferdigstilt.

Selv om Marius påstår at denne sesongen er mer seriøs, er det "samtidig forbanna dumt og morsomt". Kjemien mellom Marius og Ole er er fortsatt tilstede, og selv om det er maten som står i fokus, så skal det nok ikke feies under teppet at det er noe av det som gjør serien så severdig.

Se hele vår videoreportasje i videoen under, og se Oppsig serien HER!

Laget av Fire Media

Siste innlegg

September 9, 2024
Video
Video
Fjellplatået som forener friluft og fest

Den nyåpnede terrassen på Ulriken inviterer til fantastisk utsikt, livemusikk og avslappende atmosfære. Med nye opplevelser både for turgåere og de som vil nyte en dag ute, har fjelltoppen noe for alle.

August 25, 2024
Artikkel
Artikkel
Feelings 2024: Storm, musikalsk magi og Bergenserens ustoppelige festivalglede

Bergen fester - uansett vær! Her er vår oppsummering av Feelinngs festivalen 2024

August 22, 2024
Artikkel
Artikkel
Vi lanserer ByGuiden!

ByGuiden gir deg en nøye utvalgt samling av Bergens beste spisesteder og kulturscener, slik at du kan oppleve byen på best mulig måte!