Lille Chicago: Hip-Hop-kulturens Nye Hjerte i Bergen

Lille Chicago på Pappa den 13. august er en kveld fylt med rå hip-hop-opptredener, liveband, og DJs som skaper ekte Bergens-vibes. Perfekt for alle som elsker urban kultur og spontan musikkglede!

Artikkel
Artikkel
Lille Chicago: Hip-Hop-kulturens Nye Hjerte i Bergen

Den 13. august braker det løs igjen med Lille Chicago på Pappa, et arrangement som har blitt et samlingspunkt for Bergens hip-hop-scene. Fra kl. 20.00 kan du forvente en kveld fylt med råe opptredener, intense beats og en atmosfære som bare hip-hop kan skape.

Lille Chicago har på kort tid blitt en viktig del av Bergens kulturmiljø, og vi i Utetrend fikk nylig anledning til å prate med Emil Mattsson, en av arrangørene bak dette unike konseptet. Emil kunne fortelle at Lille Chicago er mer enn bare et event – det er en bevegelse som har tatt Bergen med storm.

Det som virkelig gjør Lille Chicago unikt er at all musikk improviseres live på scenen, noe som skaper en helt spesiell atmosfære. "Vi inviterer til en magisk kveld en gang i måneden, hvor både nye og etablerte artister får muligheten til å gå opp på scenen og vise hva de går for," forteller Emil. Han understreker også at det ikke bare handler om prestasjon: "Det handler om fellesskap. Vi tror på å heve hverandre, å motivere og inspirere. Hos oss senkes ingen, men vi hjelper alle med å nå sitt fulle potensial."

Neste event finner sted den 13. august, og Emil lover at det blir noe ekstra spesielt. "Pappa Bar byr på gratis mat til alle sine gjester, og det vil være spennende giveaways til noen heldige vinnere. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve Bergens mest unike hip-hop-, RnB- og soulevent, der fokus er kreativt skapende. Velkommen til Lille Chicago – hvor vi skaper, motiverer og hever hverandre til nye høyder!"

Vi i Utetrend hadde gleden av å besøke Lille Chicago for et år siden, og opplevde en kveld fylt med imponerende talent og ekte hip-hop-vibes. Arrangementet skaper en unik følelse av fellesskap, hvor artister støtter hverandre og publikum er med på å løfte stemningen til nye høyder.

MC host Emil Mattsson, gjør det han kan best hause publikum

Pappa Bar, som huser dette arrangementet, er kjent for sin intime og inkluderende atmosfære, noe som gjør det til den perfekte scenen for Lille Chicago. Så om du er i Bergen den 13. august, bør du absolutt ta turen til Lille Chicago på Pappa Bar. Her får du oppleve det beste byen har å tilby innen hip-hop, i en setting som er både uformell og elektrisk. For mer informasjon om arrangementet, sjekk ut Lille Chicago på Facebook.

Laget av Fire Media

Siste innlegg

September 9, 2024
Video
Video
Fjellplatået som forener friluft og fest

Den nyåpnede terrassen på Ulriken inviterer til fantastisk utsikt, livemusikk og avslappende atmosfære. Med nye opplevelser både for turgåere og de som vil nyte en dag ute, har fjelltoppen noe for alle.

September 6, 2024
Video
Video
Premierefest på "Oppsig" sesong 2!

Marius la på seg 8 kilo i forrige sesong av Oppsig. Nå er de tilbake med sesong 2, og vi var tilstede på premieren.

August 25, 2024
Artikkel
Artikkel
Feelings 2024: Storm, musikalsk magi og Bergenserens ustoppelige festivalglede

Bergen fester - uansett vær! Her er vår oppsummering av Feelinngs festivalen 2024