Feelings 2024: Storm, musikalsk magi og Bergenserens ustoppelige festivalglede

Bergen fester - uansett vær! Her er vår oppsummering av Feelinngs festivalen 2024

Artikkel
Artikkel
Feelings 2024: Storm, musikalsk magi og Bergenserens ustoppelige festivalglede

I helgen var Bergen vertskap for den årlige Feelings-festivalen, og til tross for at værgudene varslet storm, var det lite som kunne dempe humøret til de festglade bergenserne og tilreisende. Med regnjakker, paraplyer og det berømte bergenske pågangsmotet var deltakerne klare for to dager med musikk, mat og gode vibes.

Fredag – En eksplosiv start

Første dag av festivalen startet med energiske konserter, og selv om lineupen kanskje ikke var den sterkeste vi har sett, leverte artistene til forventningene. En festival som Feelings handler om mer enn store navn – det handler som navnet reflekterer, om den gode stemningen. Og det var det nok av på fredag. Høydepunktet kom på slutten av kvelden da Alan Walker entret scenen. Han viste hvorfor han er en favoritt blant både lokale og internasjonale fans, med et show fylt av energi, visuelt imponerende effekter og et fyrverkeri som fikk publikum til å glemme både regn og vind. Fanagutten avsluttet kvelden med en eksplosjon av både lyd og lys som satte standarden for resten av helgen.

Lørdag – Store navn, store opplevelser

Lørdag var det ingen tegn til å sakke ned farten, selv om værmeldingen fortsatt var dyster. Bergenserne vet godt hvordan man tilpasser seg elementene, og det samme gjorde artistene. Tiësto var en av lørdagens store trekkplaster, og han tok scenen med et sett som fikk publikum til å danse, synge og glemme det dårlige været. Den nederlandske DJ-en leverte på sitt høyeste nivå, og responsen fra publikum matchet lysshowet.

Kvelden ble avsluttet med en kraftfull opptreden fra popdronningen Zara Larsson, som rørte ved følelsene til mange med sine hits. Kjente poplåter fylte festivalområdet, og selv om regnet falt tungt, var det et hav av dansende mennesker som holdt varmen oppe.

Feststemning, med noen skuffelser

Det som gjorde festivalen enda mer minneverdig, var ikke bare musikken, men også folket. Stemningen var gjennomgående god, med folk som tydelig var der for å ha det gøy . Det var imidlertid ikke alt som gikk knirkefritt. De lange køene i baren, spesielt i premium-området var en frustrasjon for mange. Selv om det er forståelig at ventetider er uunngåelige på slike arrangementer, ble tålmodigheten til mange satt på prøve. Her har arrangørene noe å jobbe med til neste år. Vekterne og annet personale var derimot alltid smilende og hjelpsomme, noe som bidro til en trygg og behagelig festivalopplevelse for alle.

Matopplevelsen – Et lyspunkt i stormen

En annen suksessfaktor for helgen var utvalget av matboder. Festivalen hadde sørget for et variert og smakfullt utvalg, og her var det noe for enhver smak. Enten du var ute etter en kjapp burger eller mer eksotisk street food, var det nok av valgmuligheter til å holde både energien og humøret oppe.

Oppsummert 

Feelings-festivalen 2024 viste nok en gang hvorfor Bergen er en festivalby med sjel. Til tross for været, og noen logistiske utfordringer, leverte festivalen en helg full av opplevelser og minner. Alan Walker, Tiësto og Zara Larsson var alle med på å skape øyeblikk som vil sitte i hodene til deltakerne lenge etter at scenene er tatt ned. Med god mat, bra musikk og en fantastisk publikumskultur, er det ingen tvil om at Feelings fortsatt har en sterk posisjon i Bergens festivalscene.

Vi gleder oss allerede til neste år!

Laget av Fire Media

Siste innlegg

September 9, 2024
Video
Video
Fjellplatået som forener friluft og fest

Den nyåpnede terrassen på Ulriken inviterer til fantastisk utsikt, livemusikk og avslappende atmosfære. Med nye opplevelser både for turgåere og de som vil nyte en dag ute, har fjelltoppen noe for alle.

September 6, 2024
Video
Video
Premierefest på "Oppsig" sesong 2!

Marius la på seg 8 kilo i forrige sesong av Oppsig. Nå er de tilbake med sesong 2, og vi var tilstede på premieren.

August 22, 2024
Artikkel
Artikkel
Vi lanserer ByGuiden!

ByGuiden gir deg en nøye utvalgt samling av Bergens beste spisesteder og kulturscener, slik at du kan oppleve byen på best mulig måte!