Deadpool & Wolverine - Setter ny standard for action-komedie

Bergen Kino arrangerte en spektakulær førpremiere på "Deadpool & Wolverine" natt til onsdag. Filmen, regissert av Shawn Levy, integrerer Deadpool i Marvel Cinematic Universe (MCU) med Ryan Reynolds som Deadpool og Hugh Jackman som Wolverine.

Artikkel
Artikkel
Deadpool & Wolverine - Setter ny standard for action-komedie

Bergen Kino: Førpremiere natt til onsdag

Natt til onsdag hadde Bergen Kino den etterlengtede førpremieren på den nye "Deadpool & Wolverine"-filmen, og det var en opplevelse som leverte humor og action i nye dimensjoner. Med Deadpools integrering i Marvel Cinematic Universe (MCU), møtes gamle helter fra Fantastic Four, X-Men, og MCU i en action-komedie som setter en ny standard for hva sjangeren kan levere.

Filmen er regissert av Shawn Levy og har Ryan Reynolds som Wade Wilson/Deadpool og Hugh Jackman som Logan/Wolverine i hovedrollene. Samspillet mellom Hugh Jackman og Ryan Reynolds i rollene som Wolverine og Deadpool er en "match made in heaven" – de riffere av hverandre som et gammelt ektepar som har vært gift i hundre år, og deres kjemi på skjermen er en av filmens store høydepunkter.

En ung Wolverine var til stede og klar for å se sin egen film.

Kjempepremiere på Bergen Kino

Bergen Kino var fylt til randen under førpremieren, og atmosfæren var elektrisk. Fans stilte opp i utkledde kostymer som både Wolverine og Deadpool var tilstede, og bidro til en uforglemmelig kveld. De fulle salene og entusiastiske tilskuerne skapte en festlig stemning som virkelig viste hvor etterlengtet denne filmen har vært. Fra spenningsfylt oppbygning til latterbrøl i salen, var det tydelig at filmen traff en nerve blant både gamle og nye fans.

Selveste Deadpool hadde tatt på seg smokingen for anledningen.

En ny æra for MCU

Historien i filmen starter med en tilsynelatende resignert Wade Wilson som har lagt Deadpool-drakten på hyllen. Hans forsøk på å leve et normalt liv som bilselger går ikke som planlagt, spesielt etter bruddet med Vanessa Carlysle. Alt snus på hodet når Time Variance Authority (TVA) kidnapper ham og gir ham muligheten til å redde sitt univers, som er på randen av kollaps.

Deadpool må nå finne en erstatning for Wolverine, og hans reise gjennom multiverset fører til en uventet allianse med en motvillig variant av Logan. Deres dynamikk, preget av både humor og dype emosjonelle øyeblikk, gir filmen et ekstra lag av kompleksitet og underholdning. Reynolds' Deadpool er like sarkastisk og uforutsigbar som alltid, mens Jackman bringer dybde og intensitet til Wolverine.

Glade fans, gledet seg som barn til julaften til denne filmen.

Skuespillerprestasjoner og regissørens visjon

Ryan Reynolds og Hugh Jackman leverer imponerende prestasjoner i sine respektive roller. Deres dynamikk og samspill er essensielt for filmens suksess, og det er tydelig at de to skuespillerne har en ekte kjemi som løfter filmen. Regissør Shawn Levy har klart å balansere filmens humor og action på en måte som gjør at begge elementene skinner. Hans visjon for filmen kombinerer det beste fra begge karakterenes universer, og han klarer å integrere Deadpool i MCU på en måte som føles både naturlig og spennende.

Filmen åpner for utallige muligheter og fremtidige crossover-filmer som kan utforske mer av dette dynamiske og varierte universet. Publikum kan glede seg over en film som ikke bare leverer på forventningene, men som også overrasker med sin dybde og emosjonelle resonans.

Både store og små var klar for å se Deadpool & Wolverine.

Konklusjon

"Deadpool & Wolverine" er en film som ikke bare møter, men overgår forventningene. Med sin unike blanding av humor, action, og hjerte, setter den en ny standard for hva en superheltfilm kan være. Jackman og Reynolds' prestasjoner gjør dette til et must-see for alle Marvel-fans. Filmen lover en spennende fremtid for både Deadpool og Wolverine i MCU, og vi kan ikke vente på hva som kommer neste gang.

Kjøp billetter her!

Laget av Fire Media

Siste innlegg

September 6, 2024
Video
Video
Marius la på seg 8 kilo i forrige sesong av Oppsig, nå er de tilbake med sesong 2.

Vi var tilstede på premieren på sesong 2 av "Oppsig", der Marius Solberg og Ole Sirnes tar oss med på det beste Bergen har å by på av spisesteder.

August 25, 2024
Artikkel
Artikkel
Feelings 2024: Storm, musikalsk magi og Bergenserens ustoppelige festivalglede

Bergen fester - uansett vær! Her er vår oppsummering av Feelinngs festivalen 2024

August 22, 2024
Artikkel
Artikkel
Vi lanserer ByGuiden!

ByGuiden gir deg en nøye utvalgt samling av Bergens beste spisesteder og kulturscener, slik at du kan oppleve byen på best mulig måte!