Kogi
Kogi tilbyr en unik matopplevelse med autentisk koreansk BBQ, hvor du selv griller maten ved bordet, kombinert med spennende smaker og sosiale omgivelser.
Kogi er en unik restaurantopplevelse midt i Bergen, kjent for å bringe den autentiske koreanske BBQ-tradisjonen til Norge. Her får du sjansen til å grille maten selv ved bordet, noe som skaper en sosial og interaktiv matopplevelse ulikt noe annet i byen. Koreansk BBQ, eller gogi-gui, handler om å samles rundt grillen med venner eller familie, og nyte forskjellige typer kjøtt, tilberedt etter din smak, rett på bordet. Sammen med kjøttet serveres det et utvalg av banchans – små sideretter, sauser og salatwraps – som tilfører et spennende spekter av smaker til måltidet. Første sett med banchans er inkludert, men du kan bestille påfyll av både kjøtt og sider etter hvert som måltidet skrider frem.
Eier og kjøkkensjef Miae Hwang har en lidenskap for koreansk matkultur, og Kogi er resultatet av hennes mange års reiser rundt i Korea, på jakt etter de beste oppskriftene. Denne erfaringen har hun tatt med seg til Bergen, hvor hun nå serverer koreansk BBQ og K-fried chicken, basert på tradisjonelle metoder og ingredienser. Den populære foodtrucken deres, plassert på Fisketorget, gir deg også muligheten til å smake på Miaes K-fried chicken – en rett som er perfeksjonert gjennom generasjoner.
Hos Kogi er det like mye om opplevelsen som det er om smaken. Den unike atmosfæren med grillen midt på bordet, de autentiske smakene og det sosiale aspektet gjør Kogi til et sted du ikke vil gå glipp av. Enten du er ute etter en uformell middag med venner eller en spennende matopplevelse, tilbyr Kogi noe helt spesielt.